×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
23.10.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage

OS PÅ BRANDOS

EN AF NORDENS FØRENDE SKO BUTIKKER PÅ NETTET

Brandos er en af nordens ledende sko butikker på nettet. Ved at tilbyde et super udvalg af sko, vil vi inspirere og hjælpe vores kunder med enten at finde et bestemt mærke eller en model der passer lige til deres personlige stil. Hos Brandos elsker vi sko. Der findes ingen stile som er rigtige eller forkerte, sko skal nemlig være sjovt for alle. Vi har specialiseret os inden for vores segment og tilbyder kvalitetsprodukter, til alle lejligheder året rundt.

Brandos blev grundet i år 2006 og har mange års erfaring af fremgangsrig internet handel. Det er trygt, hurtigt og enkelt at handle hos os og vi har et højt service niveau for at kunderne skal få en god oplevelse. Brandos vil altid have tilfredse kunder. 

2014 blev BRANDOS en del af Footway! Sammen tilbyder vi et endnu større sortiment, hurtigere levering og bedre priser!                                                                                                 Alt for at du som kunde skal få en bedre oplevelse!


Brandos sælger i dag deres produkter i fire lande. Vi er blevet belønnet med flere branche priser, som f.eks. Årets Komet og Årets e-handel ved Retail Awards 2012 (Svensk Handel), samt Årets Skobutik ved Habits Modegala 2012 (Avisen Habit).

Danmark, SverigeNorge og Finland.

SUPER TILLBUD

Ved Brandos arbejder vi hårdt for at kunne tilbyde vores kunder et super sortiment af sko, til alle lejligheder, året rundt

UNIKKE

Ved Brandos tilbyder vi sko fra over 400 forskellige mærker. Mange af dem er unikke, og de forhandles kun i få butikker, hvor Brandos er en af dem. At tilbyde vores kunder et bredt udvalg, som også inkluderer unikke varemærker, er noget vi er stolte over og hele tiden arbejder med at videreudvikle.

PERSONLIG STIL

Vi vil inspirere og hjælpe vores kunder med at finde de mærker og modeller som passer til deres personlige stil. Hos Brandos findes der noget for alle.

SPECIALISEREDE

Med mange års erfaring indenfor e-handel og med et super udbud af produkter, mener vi selv, at vi kan kalde os specialister indenfor vores segment.

INSPIRERANDE

Ved Brandos elsker vi sko og vi kigger hele tiden på hvilke trends som er ligger ude i fremtiden. Samtidig med at vi inspirerer vores kunder, vil vi også opmuntre dem til at til at følge deres hjerte og finde deres personlige stil. Gennem vejledning og inspiration håber vi at alle kan finde det de søger.

SERVICE

Hos Brandos tilbyder vi altid en tilgængelig, dygtig og professionel kundeservice. Det skal være enkelt og trygt at handle hos os. OM BRANDOS - NORDENS FØRENDE SKOBUTIK ONLINE


BRANDOS.dk

En del af Footway Group AB (publ)

Org-nr: 556818-4047

 

Send os en e-mail 

kundeservice@brandos.dk

På telefon 69 96 03 72

 

Lokal administration:

FOOTWAY GROUP AB

Landgreven 3, st.th

1301 København K


SE-nr: DK 130 284 27


Faktureringsadresse:

Box 1292
164 29 Kista


14332 resultater