×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
01.10.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Sko Online

71 resultater
Side 1 af 2

Alle har ret til festsko

Der er stor forskel på, hvad vi hver især forbinder med festsko. Det kræver blot et blik på folks fødder at bekræfte den tanke. Heldigvis har vi her hos Brandos et virkelig stort udvalg af festsko! Derfor finder du snildt et par elegante sko, som passer præcis til dig og din stil, uanset om du er til det strenge, stilrene look eller dyrker det cool og nyskabende. Kombinér dine høje hæle med slidte jeans eller en glitrende kjole og sæt Oxford-skoene sammen med jeans eller læderbukser - du bestemmer selv!

Festskoenes historie

Festsko har haft mange forskellige udtryk op igennem tiden. De har f.eks. taget form som silketøfler og guldbroderede sko med høje hæle til at danse sig igennem baller og fester. Frem til 1800-tallet var det mest adelen, de kongelige og virkelig rige mennesker, der bar festsko, men med industrialiseringen og den øgede velstand fik de fleste råd til at købe sig et par fine sko. En udvikling, der ikke just er gået i stå. I dag kan vi vælge og vrage mellem pumps, Oxfordsko, støvletter, Derbysko og andre fede modeller. En anden fed ting er, at det med dagens mode ikke længere er så vigtigt, hvilken type sko du har på til hvilket outfit. Trænger dine hverdagsjeans til et par festsko, er det det, de skal have!

Festsko kræver omsorgsfuld pleje!

Som regel køber vi festsko for, at de skal kunne klare mange og lange fester samt sammenkomster. Så det er vigtigt at passe godt på dem. Læs altid plejeanbefalingerne, når du køber nye festsko, for så er du altid rustet til at tage dig ordentlig af dem. Sko med en læderoverdel har for eksempel altid godt af læderfedt, læderrengøring og lignende produkter, fordi læder er et naturmateriale, som påvirkes meget af omgivelserne. Med den rette pleje holder dine sko længe, og du kan bruge dine yndlingssko til alt lige fra bryllupper til aftener i byen!

Festskos stil og mærker

Festsko er en af vores kernesatsninger her hos Brandos, fordi vi gerne vil give dig muligheden for at finde det perfekte par, som passer til alt i din garderobe. Derfor har vi sørget for, at sortimentet indeholder en lang række mærker, som producerer virkelig fine sko af en høj kvalitet. Du finder de klassiske Lloyd og Oscar Jacobson, Vagabond med skandinavisk coolness, moderigtige Tiger of Sweden, Rodebjer og Whyred, men også mærker, der krammer dine fødder som ECCO og Tamaris.

Vis mere...Visa mindre...

71 resultater