Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

Airwalk sko - de absolut største indenfor skateboard mellem 85-95.

Airwalk er et firma i Altoona, Pennsylvania, som har sit hjerte i brætsport, hovedsagelig skateboard og surfing. Det blev grundlagt i 1986 af Bill Mann og George Yohn. Airwalk sko var det absolut største indenfor skateboard mellem 85-95, da man så dem på alle skejtare med selvrespekt. Man sponsorede da en række professionelle skejtare, bl.a. Jason Lee og Tony Hawk. Firmaet levede midt i skejtarkulturen og var mere fokuseret på livsstil end at sælge stort. I midten af 90'erne forlod Mann firmaet, derefter besluttet de at øge salget ved at nå ud til "de store masser", hvilket ikke lykkedes på den måde, som man hade håbet. Airwalk findes i dag i en lang række lande rundt om i verden, og sponsorer bl.a. som Andy Jimmy Dowd, Ashton Malkin og Judas Thomas. Airwalk sko er af høj kvalitet og designet til at passe skejtarens høje krav på ydeevne.

Køb Airwalk på nettet.

Her på BRANDOS.dk finder du Airwalk sko. Hurtig levering og gratis returret med 30 dages åbent køb - tøv ikke med at købe dine sko nu online!
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×