×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
23.09.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Ballerina

382 resultater
Side 1 af 7

Ballerinasko - den elskede sko til enhver lejlighed

Navnet ballerinaer forklarer i sig selv, hvor inspirationen til skomodellen kommer fra. Kvindelige balletsko er utroligt delikate i formen, og det efterlignes i vores komfortable ballerinasko. En smidig sko, som kan bruges både til hverdag og fest. Det fede ved ballerinasko er også, at de fås i så utroligt mange udformninger, og du kan derfor være sikker på at finde ballerinaer, der passer til hele garderoben. Især når der nu fås alt fra enkle, sorte ballerinaer til glitrende kreationer med pailletter i lyserød og guld!

Ballerinasko, der kan spores tilbage til middelalderen

Allerede i middelalderen gik man i ballerinasko, og dengang var det både mænd og kvinder, der benyttede skoene. I århundreder var skoene virkelig populære, indtil de højhælede sko gjorde deres entré i 16- og 1700-tallet. Da Audrey Hepburn smuttede i et par ballerinaer til sine jeans i filmen Funny Face fra 1957, blev modellen igen utroligt populær. Siden 1950'erne er de forskellige udgaver af ballerinaen kommet og gået, men grundformen, den lille, nette sko udformet til at se ud som netop en ballerinas sko, har holdt ved.

Pas godt på dine ballerinasko

Ballerinasko kommer som sagt i en overflod af modeller og materialer. Derfor er det vigtigt, at du tjekker de specifikke plejeanbefalinger, inden du bruger dem, så du kan passe på dem på bedste vis, uanset om det betyder, at materialet skal imprægneres for at modstå fugt og smuds, eller om det betyder, at du kan fjerne snavset med en våd klud. Vi anbefaler dog, at du tørrer eventuelle våde ballerinaer i et godt ventileret værelse, fordi materialet kan tage skade, hvis det udsættes for varme.

Ballerinasko på Brandos

På Brandos finder du bunker af ballerinasko. Vi har et stort udvalg, som gør det let at finde en model, som passer netop til dig. Og er det ikke skønt, at der kommer nye ballerinamodeller hvert år, så du kan fornøje dig med nye, fine sko for et lille budget hver sommer? Kendte mærker som komfortable ECCO og Hush Puppies, store modemærker som Tommy Hilfiger og Gant og de lidt mere prisvenlige alternativer som Clarks og endda Crocs laver ballerinasko. Kast dig ud i det mangfoldige sortiment af fine ballerinasko på Brandos!

Vis mere...Visa mindre...

382 resultater