Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

Birkenstock sko - definitionen af bekvemmelighed!

Birkenstock er et traditionsrigt tysk skofirma som blev grundlagt i 1897 af Konrad Birkenstock. I dag er Birkenstock en af Europa's største skofirmaer og Birkenstock sko og sandaler er solgt over hele verden. Birkenstock er blevet berømt især for sine korksåler som følger fodens form. Sålen gør Birkenstocks produkter enestående. Den har en anatomisk opbyggelse, der giver foden alt den støtte som behøves og kroppen får den rette aflastning. Inder sålen er lavet af rene naturkork og ydersålen af EVA (etylvinylacetat), der er holdbart, let og fleksibel.

Birkenstock sko sparer dig!

Takket være den unikke sål som distribuerer kropens vægt over hele fodsålen er Birkenstock sko meget behageligt for dem der går og står meget, som mange gør der arbejder på hospitaler eller i service-erhverv. Med Birkenstock sko, du kan tilbringe en hel dag på dine fødder uden at få ondt. Birkenstock sandaler er hos mange nærmest blevet en ikon for høj komfort, og sko er meget værdsatte af dem, der bruger dem som arbejdssko.

Køb Birkenstocksko online

Hos Brandos finder du et bredt udvalg af Birkenstock-sandaler til både ham og hende. Køb dine Birkenstock hos os!
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×