×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
22.09.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Sko Online

149 resultater
Side 1 af 3

PUMA - et af verdens største sportsmærker.

Puma er et af verdens største sportsmærker. Puma har et bredt sortiment af sko med alt fra fodboldstøvler, joggingskor, gummisko, high cuts, streetskor, flip flop sandaler, ballerinaskor til støvler. Puma samarbejder bl.a. med Alexander McQueen, Rudolf Dassler, Ferrari, BMW og Mihara Yasuhiro i sit design af sko modeller.

Sko med en farverig historie.

Virksomheden blev grundlagt af Rudolf Dassler efter Anden Verdenskrig og hed til at begynde med Ruda, men dette blev senere til Puma. Rudolf Dasslers bror Adi Dassler grundlage det rivaliserende Adidas, hvilket skabte en stor rivalisering mellem familjen og virksomhederne. Dassler brødre havde tidligere arbejdet sammen med succes i Gebrueder Dassler Schuhfabrik, og bruddet mellem brødrene er omgivet af forskellige rygter. Virksomhedens første sko blev Atom. Succes på hjemmemarkedet i Vesttyskland fulgte eftersom bl.a. flere landsholds spillere i fodbold begyndte at bruge Puma. I 1958 begyndte man at bruge Pumas særlige skologo, Formstreifen på skoene. Puma fejrede succes på løbebaner og i De Olympiske Lege. I løbet af 1960'erne placeret man sig på det amerikanske marked som den største udfordrer til Adidas. Puma satsede på at komme ind i amerikansk fodbold og sponsorede en af sportens store stjerner Joe Namath. Samtidigt fik man samarbejde med fodbold stjernen Pelé, der gav sit navn til et par af selskabets fodboldstøvler. 1966 lancerede Puma sin mest klassiske fodboldstøvle King, super succes når World Cup skyttekongen Eusébio førte glans til skoene. Under 1970'erne, var Johann Cruyff firmaets ansigte udadtil.

Puma - de største sponsorer af international fodbold og svensk idræt.

Det var en periode da firmaet næsten var konkurs, men de er kommet stærkt tilbage de seneste år. Puma har i de seneste år haft stor succes med sine retromodeller, der genskabte 70'ernes design af sko. Selv om Puma har avancerede tekniske løsninger, så er det den klassiske sko modeller som stadig er den mest populære blandt entusiaster over hele verden. En offensive indsats er ikke bare gjort i retrotrenden, Puma er tilbage for alvor i fodbold, med både sko og tøj. Puma har gjort en indsats for at øge deres profil som udfordrer. Under VM i 2006 sponsoreret, de alle fem afrikanske hold, der deltog med sko og tøj. Puma kunne også drage fordel af at Puma sponsorerede Italien vandt hele turneringen. Puma sponsorere også Tottenham Hotspur FC i Premier League og SS Lazio i Serie A. For tre år siden blev Puma officiel leverandør af sko og tøj til alle svensk hold, der deltager i verdens største sportsbegivenheder.

Køb Puma online på BRANDOS.dk h3> Har du køber Puma? Hos os på Brandos, kan du bestille Puma sneakers, vans og high cuts til Herrer, damer og børn. Vi har omgående levering på alle modeller du ser på websiden. ### Køb Puma sko online. H3> Køb dit Puma sko nu online! Her hos Brandos.dk kan du finde flere modeller at vælge imellem. Gratis returret med 30 dages åbent køb - tøv ikke med at købe dine sko nu online!

Vis mere...Visa mindre...

149 resultater