Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

Bobbie Burns - sko med rock design og svensk kvalitet.

Rock design og god kvalitet - sådan kan man kort beskrive opskriften for fremgang som det svenske mærke Bobbie Burns sko har haft. Mærket blev grundlagt i 2001, længe før modet blev styret af de smalle rock og androgyne silhuetter.

Svenske sko med international succes.

Grundlæggerne Henke & Patti blev trætte af at der var for mange overprisede mærker, hvor man med produktplacering og tung PR solgte alt for dyre sko uden substans. Så de tog simpelthen fat i sagen selv. Succesen var øjeblikkelig og Bobbie Burns sko er nu repræsenterede i mere end 500 butikker i hele Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Italien, Spanien, Portugal, Andorra, Grækenland og Sydafrika .

Bobbie Burns sko - mere rock n roll end mode.

Til at begynde med bestod Bobbie Burns kollektionerne af tøj som passede bedst på rockers og punkere, men i 2004 gik Bobbie Burns over til kun at arbejde med sko. Henke & Patti har stadig sin planer om at finde sine tidligere rødder fra 2001-2003 og kommer måske igen at lancere tøj. Tøjkollektionerne vil derefter sandsynligvis precis som Bobbie Burns sko, have en klar amerikansk profil og formidle en følelse som er mere rock n roll end mode.

Køb Bobbie Burns sko online.

Køb dine Bobbie Burns sko nu online! Her hos Brandos.dk kan du finde flere modeller at vælge imellem. Vi tilbyder gratis forsendelse og gratis returret. Så tøv ikke med at køb dine sko her hos os.
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×