×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
29.10.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Boots

344 resultater
Side 1 af 6

Støvler hos Brandos

Moden i dag byder på støvler i et hav af udformninger. Med hæl, uden hæl, læder, syntetisk, høje, lave, sorte, brune, grove og fine. Listen er uendelig, men konceptet er det samme. Der er støvler til os alle, opgaven er blot at finde den model, som passer dig bedst. Det er underordnet, om du er til gummistøvler eller skindstøvler med høje hæle, for hos Brandos har vi modeller nok!

Støvler gennem tiden

Støvler blev i udgangspunktet udviklet omkring nyttefunktioner, de skulle beskytte, ligesom de skulle støtte ikke bare foden, men også læggen og fra tid til anden såmænd også låret. Støvlernes form beskyttede kroppen mod fugt, slitage og slag. Militæret og mænd var i begyndelsen dér, hvor støvlerne havde deres nytte, og det var først i 1800-tallet, at de slog igennem som mode for kvinder. Dengang i en meget høj model med snøring foran. Kvindernes kjoler blev kortere i løbet af 1900-tallet, og støvlerne fik større modeværdi. Nu kunne de vises frem i alt deres pragt. 70'erne så plateaustøvlernes fødsel på underbenene af både mænd og kvinder. I dag kan vi boltre os i et stort udvalg af støvler, med eller uden hæle, både til mænd og kvinder, og det er rent ud sagt skønt!

Dine støvler har brug for pleje

Støvler produceres af varierende materialer, selv læderstøvler kan underdeles i kategorier som ruskind og blankbørstet. Det er en god vane at sætte sig ind i plejerådene for netop dine støvler, så de kan få den bedst mulige pleje. De fleste sko har altid godt af at blive imprægnerede inden første brug, så de er beskyttede mod snavs og vand. Men sørg for, at imprægneringssprayen er designet til netop dine støvlers materiale, for så virker den bedst.

Støvlemode

På Brandos finder du støvler fra et hav af kendte mærker. Vi forhandler støvler fra ECCO, Tommy Hilfiger og Wildflower. Vi har støvler til forskellige formål, om det er natur eller bymiljø, der kalder. Damer, herrer og børn kan vælge og vrage i vores store sortiment, og det er let at finde inspiration i det fine udvalg!

Vis mere...Visa mindre...

344 resultater