×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
03.04.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Børnesko

1.995 resultater
Side 1 af 34

Børnesko er til leg og liv

Børnesko lever en krævende tilværelse, da de skal kunne modstå leg og vildskab, men de skal også kunne leve op til kritiske børneøjne, som har helt præcise ideer om, hvad de vil have på fødderne. Så det er et held, at markedet for børnesko er eksploderet, og at de små fødder i dag kan drøne rundt i sko, som er både flotte, fine, sjove og selvfølgelig slidstærke. Nu kan fodtøjet kort sagt afspejle barndommens viltre veje, om det så er i et par minikopier af fars Converse eller i et par sneakers med selvlysende såler.

Tidernes børnesko

I lang tid var børnesko ikke så meget anderledes end de voksnes sko, på nær størrelsen. Børn blev hovedsageligt betragtet som "små voksne", og derfor var skoene blot mindre udgaver af de modeller, som forældre og andre "store mennesker" brugte. Det var ikke før i 1900-tallet, særligt i den sidste halvdel, at børneskobranchen tog skridtet og blev til det, den er i dag, med sneakers, sandaler, gummistøvler og festsko specifikt designet til børn og deres bevægelsesmønster med masser af leg, liv og spas.

Børnesko har brug for pleje

Børn slider som regel mere på deres sko end voksne, så det er endnu mere vigtigt, at de får den pleje, de skal have for at holde sig i god stand. Det er en god ide at gøre børnenes sko rene med en fugtig klud og/eller skobørste, alt afhængigt af materialet, hver gang de er blevet beskidte. Tag også et kig på plejerådene for børneskoene, inden du går i gang med de forskellige tiltag, for så er det nemmere at passe på dit barns sko. De skulle gerne holde længst muligt. Vandpytter er til at hoppe i, så børnesko bliver ofte våde, men hvis du stiller dem i et velventileret værelse med avispapir både i og under, tørrer de fint, fordi papiret hjælper med at trække fugten ud.

Brandos har alle de fine og skønne børnesko

Svenske Kavat har udviklet sig til noget af en klassiker blandt børnesko og producerer virkelig fine børnesko af en høj kvalitet. Dette topbrand har masser af fokus på holdbarhed, både for skoene og for miljøet. I de senere år har markedet også præsenteret os for en anden sjov trend; de store sneakersmærker som Converse, Nike og adidas laver miniversioner af deres kendte sneakersmodeller, så de cool kids kan være lige så fremme i skoene som deres forældre. Uanset hvilken type børnesko du er på udkig efter, er vi sikre på, at du finder noget her hos Brandos!

Vis mere...Visa mindre...

1995 resultater