×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
22.10.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Cellini Sko

1 resultater
Side 1 af 1

Cellini sko til bryllup og bal.

Mærket Cellini laver brudesko og balsko i forskellige modeller til usædvanlig god pris. Cellini sko er perfekte til bryllup og bal, eller andre lejligheder når du vil være ekstra fin. Alle Cellini brudesko er lavet af satin, hvilket gør at skoene skinner smukt. Brudeskoene findes i offwhite og champagnefarvede nuancer. Balskoene og festskoene er lavet af sort satin og en dejlig dyb rød nuance.

Cellini brudesko og balskor i flere klassiske elegante modeller.

Cellini brudesko og balsko findes i flere klassiske elegante modeller. Det tidløse, altid aktuelle design gør at Cellini skoene bliver dine fest favoritter i mange år fremover.

Flotte bryllupssko som sidder godt på foden.

Bryllupsskoene har hæle med lige den rigtige højde for dig, så du kan gå og stå bekvemt under dit liv vigtigste dag, og du kan fortsætte at danse hele natten lang! Flere af Cellini's sko har stropper eller remme, som både er designelement samtidig som det gør at skoene sidder ekstra godt på foden. Det samme gælder naturligvis for balskoene.

køb Cellini sko på nettet.

På Brandos finder du flere flotte modeller af Cellini sko til bryllup, bal og fest. Hurtig levering og gratis returret med 30 dages åbent køb - tøv ikke med at købe dine sko nu online!

Vis mere...Visa mindre...

1 resultater