×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
25.09.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Damesko

9.208 resultater
Side 1 af 154

En palet af billige damesko fra kvalitetsmærker

Damesko er nok den type sko, som kommer i flest forklædninger og fås i et utal af farver, former og udtryk. Moden i dag giver den enkelte kunde en enestående mulighed for at udvikle sin egen stil inden for tøj og sko. Brandos’ outlet er det perfekte udgangspunkt, da du altid finder billige damesko på tilbud, der matcher enhver smag og lejlighed. Gå efter afslappede, fodformede Birkenstocksandaler til sommerdagene eller et par spektakulære pumps til den lille sorte, så du er klar til årets fester. Find dine nye damesko hos Brandos allerede i dag.

Damesko med forskellige udtryk

Damesko har gennem tiden haft mange forskellige udtryk, alt afhængigt at de herskende tendenser. Et eksempel er pumps, som vi i dag anser for at være en ret klassisk damesko med hæl, som ofte hører hjemme ved de mere festligere lejligheder. Fra 1600-tallet og frem til 1800-tallet blev sko med hæl imidlertid også benyttet i større eller mindre grad af mændene, dog som regel i de højere samfundslag. Pumps, eller sko med hæl, hørte sociale sammenhænge til og har i sagens natur aldrig været arbejdssko. Først i 1900-tallet udviklede pumps sig til at blive en udpræget damesko, som vi ser det i dag.

Pas godt på dine damesko

Dine damesko holder deres skønne udtryk længere, hvis du tager dig godt af dem. Det er altid en god idé, at du sætter sig ind i, hvordan du plejer dine nye sko, for så vil du have glæde af dem i noget længere tid. Generelt har de allerfleste sko godt af at blive imprægneret, uanset om de er tiltænkt våde dage eller ej. Imprægnerede sko tilbyder en meget bedre modstandskraft over for snavs og smuds, og derfor holder materialerne også længere. Det gælder både for dine sarte remsandaler og solide vandrestøvler.

Damesko i forskellige klædedragter – fra Jimmy Choo til Moheda

Vi kender alle et par mærker, hvor vi ved, at skoene er smukke, uanset om det er gummistøvler eller delikate festsko, vi vælger. De virkelig store brands som Christian Louboutin og Jimmy Choo er kendt fra tv-serier og de store modemagasiner. En lige så høj trendfaktor, men dog med noget mere komfort, har sneakers fra mærker som Converse, adidas eller Nike. Og hvem siger, at træsko og gummistøvler ikke kan være trendy? I den nordiske trendarena har skønne mærker som Mohedatofffeln og Tretorn gjort sit indtog med nye, trendy designs. Så find dine billige damesko online hos Brandos.dk – de er op til 80% billigere end butikspriserne, og vi leverer altid lynhurtigt!

Vis mere...Visa mindre...

9208 resultater