×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
09.04.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Damesko

5.210 resultater
Side 1 af 87

En palet af damesko

Damesko er nok den type sko, som kommer i flest forklædninger og fås i et utal af farver, former og udtryk. Moden i dag giver den enkelte enestående muligheder for at udvikle sin egen stil og gå efter tøj og sko, som passer netop dig. Du finder også damesko, der matcher enhver smag og lejlighed. Afslappede, fodformede Birkenstocksandaler til sommerens driverdage eller et par spektakulære pumps til den lille sorte, så du er klar til årets fester. Damesko fås til ethvert behov og enhver lejlighed.

Damesko gennem tiden Damesko har haft mange forskellige udtryk gennem tiden, alt afhængigt at de herskende tendenser. Et eksempel er pumps, som vi i dag anser for at være meget klassiske damesko med hæl, som ofte hører hjemme ved de festligere lejligheder. Men fra 1600-tallet og frem til 1800-tallet blev sko med hæl også benyttet i større eller mindre grad af mændene, dog som regel i de højere samfundslag. Pumps, eller sko med hæl, hørte sociale sammenhænge til og har i sagens natur aldrig været arbejdssko. Først i 1900-tallet udviklede pumps sig til at blive en udpræget damesko, som vi ser det i dag.

Vær god ved dine damesko

Dine damesko holder deres skønne udtryk længere, hvis du tager dig af dem. Det er altid en god ide at sætte sig ind i, hvordan du plejer netop dine nye sko, for så vil du have glæde af dem meget længere. Generelt sagt har de allerfleste sko godt af at blive imprægneret, uanset om de er tiltænkt våde dage eller ej. Imprægnerede sko tilbyder en meget bedre modstand mod snavs og smuds, og derfor holder materialerne sig længere. Det gælder både for dine sarte remsandaler og solide vandrestøvler.

Damesko i forskellig klædedragt - fra Jimmy Choo til Moheda

Vi kender alle et par mærker, hvor vi ved, at skoene er smukke, uanset om det er gummistøvler eller delikate festsko, vi vælger. De virkelig store brands som Christian Louboutin og Jimmy Choo er kendt fra tv-serier og de store modemagasiner. En lige så høj trendfaktor, men dog med noget mere komfort, har sneakers fra mærker som Converse, adidas eller Nike. Og hvem siger, at træsko og gummistøvler ikke kan være trendy? I den nordiske trendarena har skønne mærker som Mohedatofffeln og Tretorn gjort sit indtog med nye, trendy designs.

Vis mere...Visa mindre...

5210 resultater