Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×
Day Birger et Mikkelsen blev grundlagt i 1997, og er siden vokset til at blive et af Skandinaviens mest succesfulde fashion brands. Inspireret af asiatisk kultur efter et årti tilbragt i Asien, ønskede grundlæggeren Keld Mikkelsen at skabe en forretning med fokus på design og med produkter med et strejf af håndværk ? manifesteret i detaljer som broderi og perler ? og med fokus på moderne hverdags-glamour. I løbet af de seneste par år, er den globale etnicitet, der oprindelig var kendetegnet for Day Birger et Mikkelsen, blevet urbaniseret og appellerer nu til hovedstadsområdets bohemer. For fortsat at sikre kreativitet, individualitet og lang levetid, har DAY skabt et inspirerende designikon indenfor moderne, klassisk og boheme æstetik, der repræsenterer fleksibilitet, ansvar og værdi for pengene.

Køb Day Birger et Mikkelsen sko online

Du finder skønne DAY sko her hos os på Brandos. Vi har gratis fragt og returret med 180 dages åbent køb ? tøv ikke med at købe dine nye sko online nu.
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×