Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

DC Shoes - et selskab med sit hjerte i skateverden.

DC Shoes blev startet af en gruppe af skateboardfantaster i det sydlige Californien i 1993. DC stod oprindeligt for "Droors Clothing." Den første sko var Danny Way's Pro model, som kom ud i 1994. DC Shoes blev opkøbt af Quicksilver i 2004 og er gået fra at være et "garagefirma" til at være et af actionsportens største fodtøjs mærker. Virksomheden designer og producerer tøj, sko og sneakers til alle extremsporter, såsom skateboarding, snowboarding, BMX, motorcross, rally og surfing.

Høj kvalitet og innovative design.

Ny teknologi og innovative ideer er grundlaget for succes, og selvfølgelig også for at man får helt ret udformning på sine street sko. Designet er præget af kreative funktioner, der gør at skoene føles unikke og personlige. Kvaliteten og finishen er høj.

Køb DC Shoes online.

Køb din DC Shoes nu direkte online! Her hos Brandos.dk kan du finde flere forskellige modeller af DC Shoes streetsko og sneakers at vælge imellem. Hurtig levering og gratis returret med 30 dages åbent køb - tøv ikke med at købe dine sko nu online!
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×