Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

Donna Girl sko til hverdag og fest.

Til dem som vil finde attraktive og stilfulde sko til en rimelig pris er Donna Girl et godt alternativ. Donna Girl står for unge trendy mode og skoene ses ofte i mode pressen. Donna Girls elegant stil gør at skoene passer til enhver lejlighed, de passer fint på både kontoret såvel som til festen. Skoene er fremstillet i både syntet og skind, og der findes en række forskellige modeller at vælge imellem.

Donna Girl sko i massevis!

Donna Girl sko kan beskrives som trendy og feminine. Donna Girl gør vidunderlige søde ballerinasko, støvler, støvletter og ankelboots i fine farver, glitrende højhælede partysko og moderne peeptoes. De søde træsko er også meget populære.

Køb Donna Girl sko på nettet. Køb din Donna Girl sko nu online! Her på Brandos.dk kan du finde flere modeller at vælge imellem: pumps, sandaler, ballerinasko, støvler og partysko. Hurtig levering og gratis returret med 30 dages åbent køb - tøv ikke med at købe dine sko nu online!

Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×