Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

El Naturalista sko - det naturlige skridt.

El Naturalista er et spansk mærke fra La Rioja regionen, som er kendt for sin lange skomagertradition. El Naturalista designer komfortable sko til dem, som elsker at gå meget og gerne vil have sko med en personlig attitude. Designet på skoene er gjort for at balancere og støtte foden, og de har en indersål, som lader fødderne ånde.

Respekt for naturen er en hjørnesten i fremstillingsprocessen.

En vigtig del af El Naturlistas filosofi er deres miljøbevidsthed. I de stød-absorberende såler findes naturgummi som er genanvendt og skoens læder er farvet med naturlige plantefarver.

El Naturalista - sko med naturens former.

Det er også fra naturen at El Naturalista finde sin inspiration. El Naturalistas sko design er inspireret af naturen, farver, former, mønstre og strukturer. Sål mønstret kan være hentet fra træernes bark eller fra sand klitter i ørkenen. De naturlige plantefarver gør El Naturalistas sko jordfarvede, okkerøde eller petroleumsblå. formerne er bløde og flydende. El Naturalista sko har derfor en helt egen stil med fokus på naturlig skønhed.

Køb El Naturalista sko online.

Her på BRANDOS.dk kan du finde flere modeller af de naturlige komfortable El Naturalista sko. Hurtig levering og gratis returret med 30 dages åbent køb - tøv ikke med at købe dine sko nu online!
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×