×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
24.09.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

El Naturalista Sko

80 resultater
Side 1 af 2

El Naturalista sko - det naturlige skridt.

El Naturalista er et spansk mærke fra La Rioja regionen, som er kendt for sin lange skomagertradition. El Naturalista designer komfortable sko til dem, som elsker at gå meget og gerne vil have sko med en personlig attitude. Designet på skoene er gjort for at balancere og støtte foden, og de har en indersål, som lader fødderne ånde.

Respekt for naturen er en hjørnesten i fremstillingsprocessen.

En vigtig del af El Naturlistas filosofi er deres miljøbevidsthed. I de stød-absorberende såler findes naturgummi som er genanvendt og skoens læder er farvet med naturlige plantefarver.

El Naturalista - sko med naturens former.

Det er også fra naturen at El Naturalista finde sin inspiration. El Naturalistas sko design er inspireret af naturen, farver, former, mønstre og strukturer. Sål mønstret kan være hentet fra træernes bark eller fra sand klitter i ørkenen. De naturlige plantefarver gør El Naturalistas sko jordfarvede, okkerøde eller petroleumsblå. formerne er bløde og flydende. El Naturalista sko har derfor en helt egen stil med fokus på naturlig skønhed.

Køb El Naturalista sko online.

Her på BRANDOS.dk kan du finde flere modeller af de naturlige komfortable El Naturalista sko. Hurtig levering og gratis returret med 30 dages åbent køb - tøv ikke med at købe dine sko nu online!

Vis mere...Visa mindre...

80 resultater