×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
21.09.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Emu Australia Sko

2 resultater
Side 1 af 1

Emu Australien - et mærke med rødder i den australske livsstil.

Emu Australien er et mærke med rødder i surfing og den australske livsstil, det var på surfere man først så støvlerne. Emu Australien er blevet mange berømtheders favorit og kan ses på utallige fotos af disse, dermed har varemærket spredes til fashion-folk rundt om i verden. Ifølge Andrew Raggatt, virksomhedens grundlæggere, så udtales Emu som "eem-you". En Emu er en stor fugl fundet i Australien, ligesom strudsen kan den ikke flyve, men er dygtig til at løbe hurtigt. Virksomheden blev grundlagt i Australien i 1994 og er baseret i Geelong i Australien og i San Clemente, Californien. Emu designer og fremstiller støvler, tøfler og sandaler til kvinder, børn og mænd, siden et par år tilbage designer man også tøj og tilbehør. Der er fokus på ?life style footwear? af høj kvalitets fåreskind, et af Australiens vigtigste aktiver. Målet er at kombinere den traditionelle Australske håndværk med den nyeste teknologi for at "gøre de mest komfortable sko i verden".

Fåreskind holde fødderne varme om vinteren og kølige om sommeren.

Støvlerne er udelukkende fremstillet af naturlige materialer og det bedste fåreskind. De tåler vand og holde fødderne varme selv i meget koldt vejr. Et interessant træk ved fåre-uld er, at det samtidig har egenskaber så at de holder fødderne kølige om sommeren, derfor at det så populær blandt surfere i de varme lande. For at opnå den bedste holdbarhed bør man imprægnere støvlerne regelmæssigt, det gør at snavs ikke så let sidder sig fast og støvlerne bliver endnu mere modstandsdygtige mod vejret.

Køb Emu Australien støvler online.

Køb dine Emu Australien støvler nu online! Her hos Brandos.dk kan du finde flere modeller af Emu støvler at vælge imellem i forskellige farver til både kvinder og børn. Hurtig levering og gratis returret med 30 dages åbent køb - tøv ikke med at købe dine sko nu online!

Vis mere...Visa mindre...

2 resultater