×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
23.09.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Etnies Sko

0 resultater
Side 1 af 1

Etnies - et mærke med dybe rødder i skateboard verdenen.

Etnies er et selskab med rødder dybt i skateboard verdenen. Det startede i Frankrike i 1986, mærket kaldes da Etnichs, med tydelig reference til skateboard subkulturen. I 1989 blev det omdøbt til Etnies af juridiske grunde. Samtidig tog Pierre-Andre Sénizergues over mærket og blev den første professionelle skateboarder som ejede og designede et eget sko- og tøjmærke. Han tog Etnies til USA, og i dag har selskabet sit hovedkvarter i Lake Forest, California, USA. /br>Tøj og sko til actionsporter.Etnies er nu ejet af Sole Technology Inc., som designer og fremstiller sko og tøj. Mærket er stærkt indenfor flere actionsporter såsom Snowboard, BMX, Motocross og surfing. Men hjertet er stadig i skateboard verdenen. Br>

Mærke som grundes på kreativ samarbejde og et godt hjerte.

Etnies er kendt for sint kreative samarbejde med "sultne kunstnere", professionelle atleter og top designere. Etnies har samarbejdet med et væld af professionelle skateboardere og arrangerer et stort antal arrangementer og aktiviteter, som involverer alle dem, der elsker Skateboarding. De har anlagt en "state of the art" skatepark i Lake Forest, California, hvor alle skateboard elskere er velkomne. Etnies sponsorer flere professionelle indenfor actionsporterne Skateboarding, snowboard, surfing, BMX og Motocross. Nogle i deres team er Ryan Sheckler, Arto Saari, Bastien Sala Banzi, Chris Malloy, Ryan Campbell, Jamie Bestwick, og Eric Jackson, Elissa Steamer, Sean maltose, Ronnie Creag, Jason Dill, Kyle Leeper, Rune Glifberg, Mikey Taylor og Javier Mendizabal . Etnies har også i de seneste år doneret flere tusinde par sko til de trængende, bl.a. til hjemløse i USA og til dem, der blev udsat for orkanen Katarina i New Orleans.

Etnies sneakers til dem som kan street mode.

Etnies design elsket af dem som driver street moden frem, som enten selv udøver eller bor i nærheden af actionsporterne. Etnies sneakers er designet til at passe Skejt kravene i balance og fleksibilitet, samtidig som man skal holde stilen.

Køb Etnies sneakers på nettet.

På Brandos kan du finde flere flotte modeller af Etnies sneakers til både herrer og damer. Hurtig levering og gratis returret med 30 dages åbent køb - tøv ikke med at købe dine sko nu online!

Vis mere...Visa mindre...

0 resultater