515 resultater

Kom behageligt gennem livet med flade sko

Flade sko er det perfekte fodtøj til hverdagen, uanset om du er mand, kvinde eller barn. Derfor har vi samlet et meget stort udvalg af flade sko her hos Brandos, så du kan finde noget til enhver sæson, garderobe og lyst. Kategorien flade sko indeholder nemlig alt fra boots og vandresko til fine sandaler og loafers. Listen er uendelig, men alle flade sko har en ting til fælles, de er særdeles anvendelige!

Flade sko slog igennem i 1900-tallet

De flade skos udvikling fra at være enten elegante sko eller arbejdssko til at være en fest af farver, modeller og funktioner kom egentlig først rigtig i gang i 1900-tallet. På det tidspunkt fik folk råd til at købe mere end et par sko, og det var således på dette tidspunkt, at de fik behov for mere end et par sko. På den måde opstod modeller som sandaler (som selvfølgelig har eksisteret siden romerriget, men som ikke fik nogen renæssance før i 1900-tallet), loafers og ikke mindst vores elskede sneakers.

Pleje og omsorg til de flade sko

En af fordelene ved flade sko er, at hælen ikke slides nær så hurtigt ned som på højhælede sko. Alligevel er det en god ide at tjekke hælen indimellem, særligt hvis du går med hælen hårdt i jorden. Det er altid en god ting at få skoene omsålede, inden hælen bliver virkelig slidt. Vi anbefaler som altid, at du sætter dig ind i plejeanbefalingerne for netop dine sko, inden du bruger dem. Så ved du altid, om det er nødvendigt at imprægnere dem inden brug, og du ved, hvilken form for rensning og pleje, der holder dem fine og flotte længst muligt.

Et slaraffenland af flade sko

Hos Brandos har vi samlet alle vores flade sko i kategorien, så det bliver nemmere for dig at finde præcis det, du søger. Skriv dit søgeord i søgefeltet. Organisér for eksempel dine flade sko efter farve, størrelse eller skotype. Du kan også vælge et mærke blandt de mange, vi har på Brandos. Vi kan forsikre dig om, at vi har et udvalg, der bestemt ikke skuffer dig. Alt fra Nike, adidas og Reebok til Lloyd, Oscar Jacobson og Tiger of Sweden er repræsenteret i vores sortiment.
Side 1 af 9

515 resultater