Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

Friis & Company - overkommelig luksus for den mode-bevidste.

Friis & Company er et dansk mærke, som har gjort stor succes. Med sine moderigtige sko, tasker og tilbehør er Friis Company blevet et af den mode-bevidstes favorit mærker. Parret bag selskabet heder Lone Friis og Claus Dalgaard. Dere har deres studie i hjertet af København, hvor de designer sko, tasker og tilbehør. Målet er at give en høj grad af mode til overkommelige priser. ?A bit of luxury for every day? er deres motto.

Friis & Company sko - god kvalitet og behagelige læster.

Friis sko er af god kvalitet og har komfortable læster, selv med høje hæle. Designet og farverne er fremarbejdedeog så de passer til den kræsne og mode-bevidste konsument. Friis sko er overkommelige i pris, så alle har råd at opdatere sin garderobe med sæsonen's nyeste modeller. I Friis skokollektion indgår støvler, støvletter, pumps og sandalletter til gode priser.

Friis Company tasker - trendrigtig design med høj modegrad.

De fleste af Friis Company taskerne holder høj trend og modegrad. Friis tasker designes ofte med inspiration direkte fra de store varemærkers catwalk- og taskekollektioner. Pointen er, at alle fashionistas skulle kunne købe en taske fra Friis og føle sig helt up to date med den nyeste mode. Friis Company har også en linje med mere traditionelle tasker, som er designet til at holde i lang tid og passe uanset hvilken stil du vælger for dagen.

Køb Friis & Company sko online.

Her på BRANDOS.dk kan du finde mange flotte modeller af Friis & Company sko at vælge imellem. Hurtig levering og gratis returret med 30 dages åbent køb - tøv ikke med at købe dine sko nu online!
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×