Fritidssko

3.576 resultater

Alle sko er fritidssko

Fritidssko er en utroligt bred kategori, eftersom vi benytter os af snart sagt enhver type i løbet af vores daglige liv. Tøfler, vandrestøvler, sandaler og sneakers, de passer allesammen til beskrivelsen fritidssko. Det er skønt, at der er så meget at vælge imellem, når det kommer til fritidssko. Det viser at vi har tiden til at foretage os ting, vi kan lide, om det så er at vandre i fjeldene i et par vandreboots, slentre ned ad Roms solkyssede gader i et par smukke sandaler eller at hygge hjemme i privaten iført et par bløde tøfler.

Fritidssko under historiens lup

Fritidssko er et ret nyt begreb i forhold til de store masser. Indtil industrialiseringen var det primært adelen, de kongelige og de virkelig fine, som havde friheden til at iføre sig fritidssko. De var de eneste, der havde råd til den slags. Og tid. Men med industrialiseringen og i takt med, at vi fik mere tid til os selv, opstod behovet for fritidssko af enhver slags, lige fra sportssko til vandreboots og selvfølgelig de smarte til fester og anden hurlumhej. Sneakers brød igennem i 1900-tallet og etablerede fritidsskoen som en sko, der ikke bare er beregnet til specifikke aktiviteter, men er sko, du bruger for at understrege din stil.

Du skal pleje dine fritidssko

Eftersom kategorien fritidssko rummer så mange forskellige typer af sko, er det en god ide at sætte sig ind i plejerådene for netop de sko, du køber. Så kan du tage dig af skoene på bedste vis og sikre dig, at de holder sig smukke og anvendelige i mange år. Alle sko har godt af imprægnering, inden du hopper i dem, selv sandaler og tøfler. Det kan virke lidt overdrevet, men imprægneringen beskytter dem mod fugt og snavs, og selvom det selvfølgelig ikke kan gøre et par sandaler vandtætte, betyder det, at de ikke bliver slidt nær så hurtigt.

Brandos byder på fritidssko

Vi har fritidssko i alle kategorier, det være sig tøfler, sneakers eller pumps. Vi satser på kendte mærker af en god kvalitet og er derfor sikre på, at du sagtens kan finde et par fritidssko, der passer til din smag og dit behov. Hvad med et par kække sneakers fra Nike? Eller et par bløde tøfler fra det svenske mærke Shepherd? Uanset dit behov og din lyst, finder du dine nye fritidssko hos os!
Side 1 af 60

3576 resultater