Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

Graninge støvler til udendørs brug

Graninge er et nordisk udendørs-mærke for den moderne, aktive mand, som værdsætter høj kvalitet og god funktion. Rør du dig ofte i skove og på mark, vil du helt sikkert sætte pris på Graninges godt støvler. Graninge sko og støvler har god pasform, høj holdbarhed samt indbyggede funktioner, som beskytter mod kulde og våde forhold. Graninges solide støvler er derfor perfekte til forskellige udendørs aktiviteter såsom vandreture, jagt og ridning. Med Graninge sko, kan du udforske skoven, forse vand, vildmarken og bjerge, og samtidig holde dig varm og tør om fødderne.

Graninge sko til hverdagen

I år er sortimentet blevet udvidet med klassiske modeller til daglig brug. Nu kan du også bruge dine Graninge sko i byen! De er velegnede til vinteren, og for dig som er aktive og meget på farten. Fælles for alle Graninges produkter er, at de bevarer deres vitalitet, passer og fungere, selv efter mange års brug. Graninge støvler er meget robuste og holdbare. Graninge opnår disse egenskaber gennem brug af de bedste materialer, et velgennemtænkt design og en omhyggelig og håndværksmæssige produktion.

Køb Graninge online

På Brandos, kan du købe Graninge støvler i både dame og herrestørrelser.
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×