×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
09.04.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Herresko

1.354 resultater
Side 1 af 23

Herresko til hverdag og fest Historisk set har herresko haft en praktisk funktion, som oftest er arbejdsrelateret. Hen mod slutningen af 1900-tallet og og op gennem 2000'erne eksploderede markedet for moderigtige sko til herrer, og i dag kan mændene vælge og vrage mellem sko til enhver lejlighed. Kvinderne har måttet afgive deres position som de eneste, der kunne boltre sig i garderobens mangfoldighed og finde sko, der matcher outfittet. Det kan du som mand nu også hygge dig med.

Tidernes herresko Fokuspunktet har ofte været funktion snarere end skønhed, trends eller stil, når det kommer til udviklingen af herresko. Det ses for eksempel i udviklingen af de solide arbejdssko som senere blev til Dr. Martens støvler med en stålforstærket tå og i et slidstærkt læder. Et andet eksempel er Chelsea-boots og Jodhpurs, som i udgangspunktet er ridesko, men som vi i dag går rundt i til daglig og til enhver lejlighed. Det interessante er, at de fleste herresko i dag også ses på damernes fødder, mens det omvendte sjældent er tilfældet. Det har dog ikke altid været sådan (mellem 1600-tallet og 1800-tallet hoppede mænd for eksempel også op på de høje hæle). Det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer inden for herresko!

Pas på dine herresko

Det er vigtigt, at du passer og plejer dine herresko, så de kan holde sig flotte og brugbare så længe som muligt. Alle sko har brug for en kærlig hånd, og læder kan for eksempel tørre ud og revne, hvis du ikke fra tid til anden giver det en omgang med læderfedt eller anden pleje. Selv snavs slider på skoene, så husk at gøre dine herresko rene, når du kan, så du kan beholde dine favoritter i mange år.

Herresko i alskens former - fra sneakers til loafers!

Vi har allerede fastslået, at moden og tendenserne inden for herresko har taget fart inden for de seneste 40-50 år. Fra begyndelsen af 1900-tallet var det egentlig kun overklassens herrer, som kunne fornøje sig med andet end funktionsbestemte arbejdssko og smutte i alt fra slanke, lækre sko til jakkesættet til afslappede loafers og naturligvis sneakers i alle deres former. I dag er særligt sneakers en afgørende del af herreskoenes modeverden. Mærker som Nike og adidas har været drivkraften for udviklingen inden for sneakertendenserne med modellerne NikeAir og adidas Superstar.

Vis mere...Visa mindre...

1354 resultater