×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
25.09.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Herresko

2.726 resultater
Side 1 af 46

Billige herresko fra Brandos’ outlet – til hverdag og fest

Historisk set har herresko mest af alt haft en praktisk funktion, som oftest var arbejdsrelateret, men hen mod slutningen af 1900-tallet og op gennem 2000'erne eksploderede markedet for moderigtige sko til herrer. I dag kan mændene vælge og vrage mellem sko til enhver lejlighed, og kvinderne har derfor måttet afgive deres position som de eneste, der kan boltre sig i garderobens mangfoldighed og finde sko, der matcher outfittet. Som mand har du utallige muligheder, hvad enten du søger billige herresko eller de dyrere herresko på tilbud.

Tidernes herresko

Fokuspunktet har ofte været funktion snarere end skønhed, trends eller stil, når det kommer til udviklingen af herresko. Det ses for eksempel i udviklingen af de solide arbejdssko, som senere blev til Dr. Martens støvler med en stålforstærket tå og et slidstærkt læder. Et andet eksempel er Chelsea-boots og Jodhpurs, som i udgangspunktet er ridesko, men som vi i dag går rundt i til hverdag og gerne ved enhver given lejlighed. Det interessante er, at de fleste herresko i dag også ses på damefødder, mens det omvendte sjældent er tilfældet. Det har dog ikke altid været sådan, for mellem 1600-tallet og 1800-tallet hoppede mænd for eksempel også op på de høje hæle. Det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer inden for herresko!

Pas godt på dine herresko

Det er vigtigt, at du passer og plejer dine herresko, så de kan holde sig flotte og brugbare så længe som muligt. Alle sko har brug for en kærlig hånd, og læder kan for eksempel tørre ud og revne, hvis du ikke fra tid til anden giver det en omgang med læderfedt eller anden pleje. Selv snavs slider på skoene, så husk at gøre dine herresko rene, når du kan, så du kan beholde dine favoritter i mange år.

Billige herresko på tilbud – fra sneakers til loafers!

Vi har allerede fastslået, at moden og tendenserne inden for herresko har taget fart inden for de seneste 40-50 år. Fra begyndelsen af 1900-tallet var det egentlig kun overklassens herrer, som kunne fornøje sig med andet end funktionsbestemte arbejdssko og smutte i alt fra slanke, lækre sko til afslappede loafers. I dag er særligt sneakers en afgørende del af herreskoenes modeunivers. Mærker som Nike og adidas har været drivkraften for udviklingen inden for sneakerstendenserne, og især modellerne NikeAir og adidas Superstar har været trendsættende. Så gå på jagt efter et par billige herresko i vores outlet på Brandos.dk!

Vis mere...Visa mindre...

2726 resultater