Menu

      Mine valg: Rens alt×
      UNDRER DU OVER NOGET?
      Ring til os på 69 96 03 72
      Send en mail til kundeservice@brandos.dk


      Fav
      Kassen
      Søg efter favoritskoene her!
      ×
      Super! Nu har vi gemt den!
      Og der havnede en favorit til samlingen :)
      ×
      Hvad skete der nu?
      Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
      ×
      >Opa! Der sad den.
      Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
      ×
      >Whoopsiedaisy!
      Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
      Mine valg:
      Rens alt×

      En mangfoldighed af højhælede sko

      Højhælede sko fås i så mange forskellige designs og højder, at der virkelig er noget for alle, uanset om du er til kitten heels eller stiletter. Der er tusindvis af modeller at vælge imellem og for at gøre det nemmere for dig, har vi et udvalg af højhælede i forskellige prisklasser, farver, modeller og mærker, så du kan vælge dine favoritter. Der er få skomodeller, som giver så meget selvtillid og attitude som højhælede sko, og derudover kan de varieres i en uendelighed, så det skulle være let som en leg at finde din egen stil.

      Historien om de højhælede

      Lige fra 1600-tallets glitrende glansdage, hvor både mænd og kvinder trådte dansen i dem, til Carrie Bradshaw løb Manhattan tynd i dem i Sex and the City, har de højhælede sko været en del af vores beklædningsbevidsthed. Det er der mange gode grunde til. Deres udseende har forandret sig i takt med tidens modetendenser fra at være en ret lav hæl på fem centimeter under lange kjoler i begyndelsen af 1900-tallet til 1980'erne, hvor for eksempel stilethælen tog verden med storm.

      Sørg godt for dine højhælede sko

      Det siger sig selv, at hælen på en højhælet sko er ret høj. Den skal bære mere end hælen på flade sko, fordi al kraften fra hvert skridt bliver centreret på en meget lile overflade. Derfor bliver hælen ofte meget hurtigt slidt. Tjek derfor hælen ofte og få en skomager til at omsåle dem, når hælen er ved at være slidt, og så kan du for billige penge blive ved at bruge dine smukke hæle i mange år fremover.

      Brandos har de højhælede

      På Brandos finder du højhælede i hundredvis af modeller. Det fede ved moden i dag, er, at du virkelig vælger hæle efter din egen stil. Har du det bedst i kitten heels på arbejde, er det helt i orden. Kan du bedst lide kilehæle under den lette kjole til ophedede sommerfester? Super, det er også helt i orden. Kan du godt lide den skandinaviske stil med spidse, sorte sko med høj hæl? Perfekt, du er stadig moderigtig. Uanset stilen er højhælede altid et sikkert kort, da de løfter ethvert look. Hos Brandos finder du højhælede fra mærker som Tiger of Sweden, Billi Bi, Hope, Tommy Hilfiger, Mohedatoffeln, Gant og Bianco.
      Hov!
      Der gik noget galt med din søgning.
      Rens alt×
      Når du surfer her, tillader du cookies.×