Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

Keds sko - en klassisk sports-og fritidssko

Den typiske Keds sko er en stilren, let kanvas sneaker som kommer i mange forskellige farver. Så tidligt som i 1916 blev Keds-mærket introduceret af U. S. Rubber Company. Keds blev kendt som den første sport og fritidssko på det amerikanske marked. Siden gummisålerne ikke gav nogen lyde fra sig, begyndte man at kalde sko for "sneakers"! Keds sko blev bl.a. brugt af olympiske fotbollspelare, amerikanske og internationale tennisspillere, og mange atleter indenfor den amerikanske collegeidrætten.

Keds sko stjernernes favoritsko

Keds blev også populært hos tidens modeikoner takket være sin klassiske, stilfulde og originale udseende. De er blevet set på flere stjerner som t.eks. Mischa Barton, Julia Roberts og Nicole Kidman.

køb Keds sko online

Køb et par klassiske Keds sko her på Brandos.dk, vi har Keds i flere farver. Hurtig levering og gratis returret med 30 dages åbent køb - tøv ikke med at købe dine sko nu online!
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×