Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

Mexx - et amerikansk mærke, som betyder kys.

Virksomheden Mexx blev grundlagt i 1980 og fik sit navn i 1986 ved at initialerne fra selskabets to tidligere mærker Moustache (for mænd) og Emanuelle (for kvinder) fusionerede med tegnet for to kys XX. Siden da er virksomheden vokset betydeligt, og ejes i dag af den amerikanske modekoncernen Liz Claiborne Inc, som også har mærkerne Juicy Couture, DKNY Jeans, Narciso Rodriguez og Kate Spade m.fl.

Mexx står for modebevidst kvalitet som holder længe.

Mexx rettet sig til bevidste kvinder, der ønsker kvalitet til en overkommelig pris. Designet er modebevidst mens det har et klassisk grundlag, hvilket betyder, at Mexx sko, tasker og tøj holder stilen længe og føles ret flere sæsoner.

Mexx sko - klassisk design med et feminine touch.

I Mexx skokollektion indgår bl.a. støvler, støvletter, Ballerinas, pumps, loafers og sandaler. Materialet er ægte læder eller ruskind, hvilket gør skoene slidstærke og komfortable. Designet er feminint med et klassisk touch og hælene er konstrueret med tanke på, at man skal være fin men også praktisk når man går med dem. Mexx sko har ofte særlige detaljer som gør at de føles specielle.

Mexx tasker - klassisk og funktionelt design til den moderne kvinde.

Mexx tasker er lavet i forskellige modeller med fokus på håndtasker, bags, skuldertasker og kuvertertasker. Designet er klassisk og funktionel til den moderne kvinde. I Mexx taskekollektion indgår både tasker af ægte holdbare materialer såsom skind og ruskind, disse taskemodeller er lidt dyrere, end dem som er fremstillet af imiterede materialer. Fordelen ved syntetisk skind er det materialet kan modstå snavs og fugt og er lette at vaske, det gør også at disse Mexx tasker bliver billigere.

Køb Mexx sko og tasker online.

Køb Mexx nu online! Her hos Brandos.dk kan du finde flere fine sko og tasker at vælge imellem. Hurtig levering og gratis returret med 30 dages åbent køb - tøv ikke med at købe dine sko nu online!
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×