×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
30.09.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Sko Online

194 resultater
Side 1 af 4

GEOX - italienske kvalitetssko i unik materiale.

GEOX blev grundlagt af Mr. Mario Moretti i Italien i 90'erne og findes i dag i 68 lande over hele verden. Firmanavnet GEOX stammer fra det græske ord "geo" (jordklode), på vilken vi alle vandre, og "x" et bokstavselement som symboliserer teknologi. Baggrunden for mærkenavn GEOX understreger, selskabets grundtanke som blev født af en revolutionerende idé, som forpligter sig til at levere komfort, velbefindende og helse.

GEOX breathes ® patenteret unikt system, som holder foden tør i alle vejrforhold.

Når sko med gummisål introduceredes for adskillige årtier siden, repræsenterede det da en milepæl i skotøjsindustrien, som ændret situationen for millioner af mennesker - vandtæt fodtøj, som holdte fødderne tørre og varme, især om vinteren. Ulempen med teknologien, blev man hurtigt mindet om, foden kunne ikke ånde. hvilket ikke var et lille problem, eftersom fodens sål har den tredje største samling af sved kirtler i kroppen. GEOX overvandt dette problem med GEOX breathes ® et patenteret system af mikro-huller i sålen, hvilket gør at sved fra foden transporteres ud af sko. Den beskyttende membran i sålen gør at vand udefra ikke kommer i og dermed holdes foden tør. Den unike membranen er lavet af et materiale fuld af mikroporer, som absorberer sved gennem indersålen og føre den ud i form af vanddamp. Processen bliver fuldstændig, fordi membranens mikroporer er større end molekylerne i vanddampen, men samtidig mindre end vanddråber - således holdes vandet væk og foden forbliver tør.

GEOX - sko, som du aldrig føle dig svedig i.

Det er naturligt, at fødderne sveder, men det er usundt at sveden bliver inde i skoen. Termografiske tester viser meget klart, at fjernelse af fugt fra indersiden af sko, GEOX system giver et ideelt mikroklima inde i sko med et resultat af tørre fødder. Meget bedre komfort og temperatur end i sko med almindelig sålkonstruktion.

Køb GEOX sko online.

Køb dine GEOX sko nu online! Her hos Brandos.dk kan du finde flere modeller at vælge imellem. Hurtig, gratis levering med 180 dages åbent køb. Tøv ikke med at købe dine favoritter nu online.

Vis mere...Visa mindre...

194 resultater