×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
30.09.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Sko Online

197 resultater
Side 1 af 4

Hummel et dansk sko og tøj firma med rig historie.

Hummel er en danskejeet virksomhed med en rig historie, som har profileret sig som et sko- og tøj mærke indenfor håndbold og fodbold.

Virksomheden blev grundlagt under navnet Messmer & Co i Hamburg i 1919 af familien Messmer. De var tidligt med brugen af gummi sålerne på sko og støvler, som gjorde skoene meget populære. Hummel kollektionen blev lanceret i 1923 med fokus på fodboldstøvler, håndboldsko og cykelsko. Kollektionen blev så populære, at et selskab med speciale i sportssko og beklædning, Hummel-Hummel, blev dannet i 1935. I 1956 blev selskabet opkøbt af Bernhard Weckenbrock, som omdøber den til Hummel og fokuserede på håndboldsko og fodboldstøvler. I 1975 sælges Hummel i store dele af Europa. Danskerne Vodsgaard og Nielsen købe rettighederne til Danmark. I 1980, køber de hele virksomheden og Hummel får derefter sit danske hovedkvarter i Århus.

Hummel sko og tøj på de store sportsarenaer.

Hummel har en lang tradition som sponsor i fodbold og håndbold. Den første kontrakt med klubben GRÜN Weiss Dankersen blev skrevet i 1964. Efter dette følger en lang række sponsor kontrakter med Hummel's sko og tøj til storehold indenfor både håndbold og fodbold, her er et par milepæle: 1977 får Hummel kontrakt med den danske stjerne Henning Jensen, når han flytter til den store europæiske klub Real Madrid. I 1979 skrive det Danske Fodbold forbund kontrakt på at spille i Hummel tøj. I 1980 tegn Hummel sponsoraftale med det Danske Håndbold forbund. Hummel sko og tøj, ses derefter på alle spillere i det danske håndboldslandshold. I 1987, har Hummel flere store europæiske sponsorerings, hvor hold som Tottenham Hotspur, Norwich, Hontved Budapest, Verona, Feyenoord og det danske og det svenske landshold bærer Hummel sko og tøj. I 1988 indgår Hummel aftale med stor holdet Real Madrid og klubbens store stjerne Emilio Butragueño får hele Europa at ville have Hummel sko. I 1992 vinder det danske landshold EM i fodbold iført Hummel sko og tøj. I 1996 vinder det danske kvinde landshold i håndbold guld med Hummel sko på fødderne. I Håndbold VM 2007 sponsor Hummel syv hold og 65 spillere med deres sko og tøj. Og i 2008 vinder Hummels hold AAB den danske superliga, og er dermed videre til UEFA Champions League.

Hummel sko og tøj er blevet set på en række artister og stjerner.

Hummel sko og tøj er set på bl.a. berømtheder såsom Robbie Williams, Pink, Melanie C, Justin Timberlake, Viggo Mortensen, Jessica Simpson, Jennifer Lopez og Paris Hilton.

Køb Hummel sko online.

Her hos Brandos.dk finder du mange modeller af Hummel sneakers at vælge imellem. Hurtig levering og gratis returret med 30 dages åbent køb - tøv ikke med at købe dine sko nu online!

Vis mere...Visa mindre...

197 resultater