×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
27.09.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Paul Smith Sko

0 resultater
Side 1 af 1

Paul Smith - essensen af britisk stil.

Den Engelske mode designer Sir Paul Smith blev født i Beeston, Nottingham 1946. Han er en af mode-branchens mest anerkendte designere for mænd og er i løbet af sin karriere blevet noget af et ikon for den britiske stil. Et af de tydelige kendetegn på Paul Smith's design er de smalle multifarvede striber, der næsten altid er at finde et sted på beklædningsgenstande og sko. Det siges, at nøgle til Paul Smith's store succes er, at han er en lige så dygtig forretningsmand som designer, Paul Smith forstår både sine kunder og hvordan detailhandel industrien arbejder på samme tid, han har en enestående sans for stil. Paul Smith's design er blevet beskrevet som "Savile Row meets Mr Bean", klassisk med en sprinkling af nørdighed, som giver brugeren en individuel stil, mens den holder sig inden for de traditionelle rammer.

Paul Smith adlades af Dronning Elisabeth II i 2001 for sin da næsten 30 år lange karriere, hvilket bidrog til at sætte England på kortet som modeland. Paul Smith vej ind i modeverdenen var et rent uheld. Han var helt fokuseret på at blive konkurrencecyklist men kom ud for en alvorlig ulykke, som gjorde, at han var nødt til at tilbringe seks måneder på hospital. I denne periode fik han nye venner, som bestod af elever fra den lokale kunsthøjskole. Diskussionerne drejede sig om nutidige kunstnere Mondrian, Warhol, Kokoshka, David Bailey og man lyttede til Rolling Stones og Miles Davis og det var dér, Paul Smith indså, at han ønskede at være en del af det farverige kunst verden med ideer og troen på forandring.

Kort tid efter åbnede han sin første modebutik i Nottingham, sammen med sin nuværende kone Pauline Denys. Begyndte Paul at tage lektioner i design og syning, Pauline hade gradueret fra modelinjen på The Royal College of Art, så tilsammen designede og produceret de herretøj. I 1976 blev Paul Smith's første kollektion lanceret i Paris.

Over de næste 20 år, etablerede Paul Smith sig som den mest fremtrædende britiske designer. Med en evne til at forudse og starte trender, som strækker sig videre end til "bare" tøj og sko. Paul Smith er stadig fuldt involveret i alle aspekter af forretningsgangen, design, materialer, godkende udvælgelsen af butikker og den forretningsmæssige udvikling. Det siges at være en del af grunden til, at varemærket har bevaret sin unikke profil og særlige status i årenes løb, til trods for at det har vokset enormt. Gennem hele sin karriere har han bevaret sin humoristisk og frække indstilling til den klassiske stil og det traditionelle håndværk.

Et modehus med tøj, sko, tasker og tilbehør.

I dag designer modehuset Paul Smith 12 forskellige kollektioner: Paul Smith, Paul Smith Women, PS af Paul Smith, Paul Smith Jeans, Paul Smith London, R. Newbold, Paul Smith Tilbehør, Paul Smith Shoes, Paul Smith Fragrance, Paul Smith Ure, Paul Smith kuglepenne og Paul Smith møbler.

Sko og sneakers med kvalitet i finishen.

Paul Smith sko og sneakers er af højeste kvalitet med nøje udvalgte materialer. Designkontoret er stadig i Nottingham, det meste af Paul Smith's sko og tøj er fremstillet i England og Italien. Det traditionelle håndværk er et udgangspunkt, som afspejler sig i skoenes detaljer og finish.

Køb Paul Smith sko på nettet.

Her på Brandos.dk finder du Paul Smith sko og sneakers til herrer. Gratis returret med 30 dages åbent køb - tøv ikke med at købe dine sko nu online!

Vis mere...Visa mindre...

0 resultater