×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
20.10.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Prokeds Sko

1 resultater
Side 1 af 1

PRO-Keds - sko som stammer fra verdens første sneaker.

Pro-Keds er et søskendemærke til Keds. Virksomhedens historie begyndte i 1892 når U. S. Rubber Company udviklet en speciel gummi, som egnede sig til skosåler. I 1916 fusionerede selskabet med Goodyear som patenterede den specielle gummisål og døbte deres sko til Keds, som blev verdens første sneaker. I 1949 lancerede Keds en særlig atlet-sko-kollektion, som rettede sig til basketballspillere: PRO-Keds. Skoene blev bl.a. båret af det femfoldige verdensmester holdet Minneapolis Lakers.

PRO-Keds - skomærket med kult-status blandt New York City's tidlige hip hop kredse.

I slutningen af 60'erne fik PRO-Keds sko kult status gennem sin model "Uptowner", som med sin unike sål med tre striber straks blev en favorit blandt de streetsmarte unge i South Bronx som omdøbte den til "The 69er". PRO-Keds sko fortsatte med at være favoritter i mange år og blev kendt i New York City's tidlige hip hop kredse som "den første rigtige sneaker med stil".

PRO-Keds sko - førstehånds valget blandt flere af de største navne i amerikansk baskethistoria.

I midten af 70'erne var PRO-Keds sko førstehånds valget blandt flere af de største navne i amerikansk baskethistoria, herunder Pistol Pete Maravich, Nate Tiny Archibald, Lou Hudson og Jo Jo White. PRO-Keds udvidede sit sortiment til en række sportssko såsom håndboldsko, fodboldstøvler, tennissko og løbesko. Nye teknikker blev udviklet løbende for at holde sig i front i den konkurrencemæssige sportsskobranchen.

PRO-Keds sko - et "must have" for Tokyos Shibu Kaji i 90'erne.

1990 boomede mærke i Japan, hvor vintage PRO-Keds sko blev et "must have" for Tokyos Shibu Kaji, hvilket gjort at mærket valgte at satse på nogle nyudgaver af gamle klassiker. Men skomærket var da faldet i glemmebogen i Vesten. I 2002 relanceredes PRO-Keds sko igen i en større skala, bl.a. gennem flere nyudgaver af den klassiske originalen fra Pro-Keds gyldne æra. Virksomheden har viderudviklet deres sneakers til endnu en gang at blive en favorit på gaden i de kredse hvor man er omhyggelige med hvad man sætter på fødderne.

Køb PRO-Keds sko på nettet.

Her på BRANDOS.dk finder du flere PRO-Keds sko at vælge imellem. Gratis returret med 30 dages åbent køb - tøv ikke med at købe dine sko nu online!

Vis mere...Visa mindre...

1 resultater