Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

Replay sko - italiensk design som altid ligger et skridt foran.

Replay er et italiensk mærke, som blev grundlagt i 1978 af Claudio Buziol. Siden starten har mærket udviklet sig fra at være specialiseret i T-shirts og skjorter til at blive et fremgangsrigt internationalt varemærke med jeans, mode, sko, tilbehør, undertøj og badetøj. År 2006, omsatte virksomheden for 353 millioner euro. Replay sko holder "up to date" design, modellerne ligger i spidsen for Europa-moden, mange gange et skridt foran. Skoene er af høj kvalitet med både det ydre og foret i det fineste læder. Detaljerne er gennemtænkt og vel udformede. De fleste Replay sko er fremstillet i Italien. Replay sko er særlig egnet til den unge kvinde, som ønsker at udtrykke sin egen stil, og gerne vil være lidt provokerende.

Køb Replay sko på nettet.

Her på BRANDOS.dk vil du finde flere sko fra Replay at vælge imellem. Gratis returret med 30 dages åbent køb - tøv ikke med at købe dine sko nu online!
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×