×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
25.10.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

285 resultater
Side 1 af 5

Sandaler - med et hav af anvendelsesmuligheder

Sandaler er traditionelt set sommersko, som vi bruger i årets varmeste måneder. Og er det ikke skønt at kunne lufte fødderne og måske feste med lidt neglelak på tæerne? Men kategorien sandaler rummer også tøfler af enhver slags samt højhælede sandaler, som bestemt kan bæres året rundt til fine kjoler eller habitbukser. Tøfler er også udmærkede indendørs sko, som fungerer året rundt. Når det er sagt, er det vist ret indlysende, at der findes sandaler til alskens lejligheder, og vi har samlet vores udvalg her!

Vi har altid gået i sandaler

De ældste sandaler, man har fundet, er så meget som 10000 år gamle, og de dukkede op i en grotte i Oregon, USA. Sandaler er et græsk ord, hvilket nok giver et godt fingerpeg om, at grækerne selv bar sandaler. Siden grækernes klassiske storhedstid er sandalernes udformning samt mangfoldigheden af modellerne blevet udvidet ganske betragteligt, og du kan i dag vælge mellem utrolige variationer af den kære skomodel. De gamle græske sandaler fås stadig og dukker fra tid til anden op i modebladene som den nye in-sandal.

Plej dine sandaler

Sandaler fås i næsten lige så mange materialer, som der er modeller, alt fra plastic til læder og stof. Derfor er det en god ide at tjekke plejerådene for netop dine sandaler, inden du sætter tæerne fri i dem. På den måde kan du sørge for, at de holder sæson efter sæson. Et tip er dog, at selvom sandaler jo i sagens natur er mere eller mindre åbne, har de godt af en gang imprægnering inden brug. Ikke med tanke på at gøre dem vandtætte, det giver ikke rigtig mening, men for at materialet ikke skal blive slidt. Imprægneringen beskytter nemlig materialet mod fugt og snavs, to af de værste ballademagere, når det kommer til sko.

Sandaler på Brandos

På Brandos finder du alt fra de seneste trendsandaler til behagelige vandresandaler til sommerens lange udflugter. Vi har også fodformede og klassiske tøfler fra Birkenstock samt klipklappere og højhælede sandaler. Alt sammen for, at du skal kunne finde et par sandaler til enhver lejlighed. Store mærker som Gant og Michael Kors sammen med svenske klassikere som Mohedatofflen og Vagabond. Selvfølgelig kan både kvinder, mænd og børn finde deres nye favoritsandaler hos Brandos!

Vis mere...Visa mindre...

285 resultater