Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

Sebago sko - sejlersko New England Style

Sebago Marine Classics er en kollektion med tøj for folk som lever på og ved havet store del af året. Inspireret af rødderne på USA's østkyst og med samme engagement som i tøjproduktionen har skoene udviklets og producerets til den kræsne bruger.

Sebago sko - et ægte håndværk

Sebago skosortiment er ikke kun Docksides, selvom de har været et forbillede for alle sejlersko rundt om i verden og bruges som et generelt begreb for denne type af sko. I dag er der også tekniske sejlersko i nye materialer, som er udviklet i samarbejde med verdens førende sejlere. Alle Sebago sko er fremstillet med det samme engagement i dag som i 1946, når den første Docksides blev leveret. Genuine amerikansk håndværksmetoder udvikler sig konstant for at på bedste måde udnytte materialer og teknologi. Grundlaget for Sebago sko er teknikken som indianerne brugte til at sy deres mockasiner. På samme måde som indianerne stillede krav på deres sko, at de skulle tåle et aktivt brug og være komfortable, holdbare og lydløse stiller Sebagos kunder krav på deres sko. Krav som Sebago opfylder uden at give afkald på hverken komfort, funktion eller udseende.

Køb Sebago sko online

For en fin sejlerstil, kan du finde din Sebago sko hos os på Brandos, vi har masser af modeller til både herrer og damer. Velkommen!
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×