×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
25.09.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Sebago Sko

58 resultater
Side 1 af 1

Sebago sko - sejlersko New England Style

Sebago Marine Classics er en kollektion med tøj for folk som lever på og ved havet store del af året. Inspireret af rødderne på USA's østkyst og med samme engagement som i tøjproduktionen har skoene udviklets og producerets til den kræsne bruger.

Sebago sko - et ægte håndværk

Sebago skosortiment er ikke kun Docksides, selvom de har været et forbillede for alle sejlersko rundt om i verden og bruges som et generelt begreb for denne type af sko. I dag er der også tekniske sejlersko i nye materialer, som er udviklet i samarbejde med verdens førende sejlere. Alle Sebago sko er fremstillet med det samme engagement i dag som i 1946, når den første Docksides blev leveret. Genuine amerikansk håndværksmetoder udvikler sig konstant for at på bedste måde udnytte materialer og teknologi. Grundlaget for Sebago sko er teknikken som indianerne brugte til at sy deres mockasiner. På samme måde som indianerne stillede krav på deres sko, at de skulle tåle et aktivt brug og være komfortable, holdbare og lydløse stiller Sebagos kunder krav på deres sko. Krav som Sebago opfylder uden at give afkald på hverken komfort, funktion eller udseende.

Køb Sebago sko online

For en fin sejlerstil, kan du finde din Sebago sko hos os på Brandos, vi har masser af modeller til både herrer og damer. Velkommen!

Vis mere...Visa mindre...

58 resultater