×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
29.10.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Sneakers

339 resultater
Side 1 af 6

Vores elskede sneakers

Sneakers, gymnastiksko, løbesko - kært barn har mange navne, og der er ingen tvivl om, at sneakers er kommet for at blive både som modesko og sportssko. Det i udgangspunktet meget simple design med såler i gummi eller syntetiske materialer og en overdel, som kan varieres i det uendelige, gør sneakers til den ultimative løsning, når du vil gøre dit outfit sjovere, sejere, flottere, kækkere, eller hvad du nu har har lyst til! Tag hovedspringet ud i det mangfoldige sortiment af sneakers fra en bunke skønne mærker her hos Brandos, din personlige stil har godt af det!

Historien om sneakers

Skotypen sneakers kan spores tilbage til 1800-tallet og var dengang primært noget, man brugte inden for sport og idræt. Sådan var det indtil midten af 1900-tallet. De forskellige sportsgrene fordrede forskellige slags sko, og gode, gamle Converse udviklede for eksempel sine All Stars til basket, mens adidas udviklede en lang række sko til løb og tennis. Så begyndte de unge og folk med modesans at bruge sneakers, og mærkerne fulgte trop og udviklede sko specielt til de store masser. Med modeller som All Stars, NikeJordan, adidas Stan Smith og NikeAir blev sneakers et hverdagsfænomen, og i dag har de fleste garderober et par fede sneakers.

Pas godt på dine sneakers

Sneakers fremstilles af alle former for materialer, det være sig læder, canvas og mesh samt syntetiske materialer. Derfor er det afgørende, at du tjekker plejeanbefalingerne, før du pusler om dine sneakers. Det sikrer, at de holder længere. Et generelt råd er at holde dem fri for snavs, så frem med børsten eller den fugtige klud, hvis de er blevet sølede til. Stil dem dernæst til tørre i et godt ventileret rum, gerne med avispapir, som suger fugten til sig.

Cool sneakers fra kendte mærker Hos Brandos har vi samlet sneakers fra alle de store, velkendte og klassiske mærker som for eksempel adidas, Reebok, Nike, Converse og Puma. Men vi har også afsat plads til de mindre foretagender, som satser på egne designs og nye udtryk. Her er Sneaky Steve og de amerikanske Skechers værd at nævne. Børnene vil stortrives i et par veludførte og slidstærke sneakers fra svenske Kavat, og er der noget, vi er sikre på, er det, at der er sneakers for enhver smag hos Brandos!

Vis mere...Visa mindre...

339 resultater