Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

svensk design med inspiration fra street, punk og modskulturen.

Sneaky Steve blev til i efteråret 2007. Svenskerne Måns Månsson og Sara-Lotta Cederwall er hjernerne bag mærket og designet af skoene. De designer hvad de selv ønsker at have på sig og brænder for deres sag. Sneaky Steve sko er en blanding mellem 80'ernes - street og punk med et "touch" af den engelske modskulturen. Skoene er enkle i design og fokus er lagt på detaljerne. Sort læder og ren kanvas med nytænkende skaber den ultimative sneaker. Inspirationen til denne sommers farverige kollektion er hentet i alt fra Rubik's Cube, Andy Wahrol til musik af Wham!, Howard Jones and Culture Club. Sneaky Steve er lavet til sneakerselskere som vil have genuin design med attitude, og som elsker at finde sko til en god pris (man vil jo have mere end et par). Pointen er, at alle skal være i stand til at bære et par Sneaky Steve sko, gamle som unge, drenge som pige.

Køb Sneaky Steve sko online.

Køb dine Sneaky Steve sko nu online! Her hos Brandos.dk kan du finde flere modeller at vælge imellem. Gratis returret med 30 dages åbent køb - tøv ikke med at købe dine sko nu online!
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×