×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
29.09.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Sperry Topsider Sko

2 resultater
Side 1 af 1

Innovative Sperry Top-Sider sko

En iskold, stormfulde dag for over 70 år siden tog Paul Sperry hans hund Prince ud på en gåtur og opdagede noget interessant. Hunden havde en utrolig evne til at opretholde balancen på glatte og våde overflader. Han undersøgte hundens poter og så et bølgelignende mønster. Denne opdagelse blev underlaget for den første Sperry Top-Sider skosål. I dag er dette veltestede skodesign en stor del af Sperry Top-Siders succes og er blevet en af de mest populære og funktionel sko indenfor vandsporten. Alt det Sperry Top-Sider gør er gennemsyret af innovation, kvalitet og tradition. Sperry Top-Sider sko er en af de oplagte valg siden 1935 når det gælder sejlsport og fritidssko både til herrer og damer.

Sperry Top-Sider sko - smukt sejlerdesign

Sperry Top-Sider sko er lavet ved hjælp af nøjagtigt den samme innovation og fokus på detaljer, som det første par der produceredes af Paul Sperry for over 60 år siden. Læderdetaljerne er lavet af kvalitetslæder for beste komfort og holdbarhed. Sejlerskoen er kendetegnet af kraftig læder behandlet med olie, som er resistente over for alle typer af saltvand. Fritidsskoen består af en kombination af elegant design og kvalitet, som Sperry er kendt for. Den hundred procent bomuldsstilen er klassiske for hver sæson. Stilfuld, ledige og bygget så dine fødder kan ånde i skoen. Disse Sperry sko kan vaskes.

køb Sperry Top-Sider sko online

Hvis du også vil have de mest stilfulde, klassiske sejlersko fra Sperry Top-Sider, kan du bestille dem fra os på Brandos. Vi har mange modeller til både herrer og damer. Velkommen!

Vis mere...Visa mindre...

2 resultater