×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
23.09.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Sportssko

2.050 resultater
Side 1 af 35

Sportssko til alt lige fra fodbold til yoga

Ordet sportssko får dig måske til at tænke på boldsport eller løb, men kategorien sportssko indeholder også deciderede fritidssko, walkingsko, yogasko og enhver anden sko, der er nyttig til forskellige former for aktiviteter. Leder du efter et par sportssko til at ledsage almene fritidsaktiviteter, er det ikke altafgørende, hvilken type du vælger, så længe de er behagelige og passer dine fødder, men dyrker du sport, kan det være godt at spørge en træner eller en anden kyndig person. Så ved du nøjagtigt, hvilken sko du har brug for!

Sportssko blev udviklet i 1900-tallet

Det er næsten ikke til at forestille sig, at Converse All Stars i udgangspunktet blev udviklet som en sportssko i 1920'erne. Men der er mange af de sko, vi i dag bruger som sneakers, som først så dagens lys i forbindelse med forskellige sportsgrene. NikeAir og adidas Stan Smith er et par modeller, som er værd at nævne i den sammenhæng. Sportsskoene oplevede en virkelig revolution i 1900-tallet og i begyndelsen af dette årtusind. Med de nye teknikker og videnskabelige metoder udvikler de store mærker sko, der er lettere, mere holdbare og endnu bedre udformede til de forskellige sportsgrene - og ikke mindst dine fødder!

Pas godt på dine sportssko

Sportssko er oftest de sko, der skal klare de fleste strabadser. Vi sveder i dem, vi løber på mudrede veje og sparker løs på grønne fodboldbaner. For at de ikke bliver slidt op før tid, anbefaler vi, at du følger plejeanbefalingerne for netop dine nye sko. Overordnet set er det et godt råd at lade våde sko tørre ved stuetemperatur, eventuelt med avispapir indvendigt, så fugten trækkes ordentligt ud. Sportssko er ofte behandlede, så de opnår specielle egenskaber, og denne effekt kan skades, hvis du tørrer dem i eksempelvis et tørreskab eller med skovarmere.

Sportssko på Brandos

De virkelige skogiganter slår deres folder inden for sportssko, og de fleste af os kender dem: Nike, adidas, Puma, Reebok og Asics er nogle af de mest fremstående. Brandos har dem allesammen, men vi har også samlet et sortiment af mindre mærker og "almindelige" skomærker, som også designer sportssko af forskellig slags. Vi har et bredt udvalg af sportssko, som passer til både fritidsbehov og decideret sportsudøvning. Så uanset om du leder efter et par lækre sneakers til hverdagsbrug eller de perfekte fodboldstøvler, har vi noget for dig!

Vis mere...Visa mindre...

2050 resultater