Støvletter

1.644 resultater

Løft dit look med støvletter

Trænger dit outfit til et pift, er støvletter den perfekte sko. De lægger sig bedre til tøjet end støvler, fordi du ikke skal besvære dig med at stoppe buksebenet ned i dem eller drapere nederdelen over dem. De er samtidig mere tilbagelænede end støvler, men alligevel mere dressed-up end sneakers. Støvletter er også den perfekte efterårssko, når termometeret endnu ikke er styrtdykket, og der er brug for boots. Og når det sker, findes der jo også varmforede støvletter til dig, som ikke vil give køb på elegancen!

Tidens støvletter

Støvlettens historie følger en del af kvindernes historie. Støvler er en gammel sang, men oftest var det en mands fødder, de klædte, og det var først i 1800-tallet, at kvinderne kom med på den galej. Det blev mode at have høje snøringer i støvlerne. Da 1900-tallet gav plads til, at kvindernes kjoler blev kortere, og støvlerne blev synlige, begyndte man at eksperimentere med deres udtryk. Støvletterne var med deres hæle og korte skaft en simplere sag rent materialemæssigt, og de blev hurtigt populære.

Pas på dine støvletter

Støvletter har som alle andre sko brug for omsorg, hvis de skal holde længe og tage sig godt ud på alle måder. Lædersko bør altid imprægneres, inden du bruger dem, og derefter igen og igen fra tid til anden, så de kan blive ved med at afvise vand og snavs. Bliver dine støvletter beskidte, anbefaler vi, at du tørrer dem af med en våd klud eller giver dem en tur med skobørsten, alt efter materialet. Sæt dig ind i plejerådene for dine støvletter og deres materiale, for så ved du, hvordan du giver dem lige det, de trænger til.

Brandos har støvletter fra de kendte mærker

På Brandos har vi støvletter af alskens slags. Med eller uden hæl, med plateau, i et farvevæld og en materialemangfoldighed. Vi har støvletter fra svenske Vagabond, tyske Tamaris eller Esprit og fra så kendte mærker som Tommy Hilfiger. Her bugner de virtuelle hylder af støvletter, der passer perfekt til netop dig. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde støvletter fra både budgetmærker og high fashion mærker, så du finder alt fra Ten Points til Rodebjer på vores lager. Og når sæsonen slår om, er det oplagt at unde sig selv et par fede støvletter.
Side 1 af 28

1644 resultater