Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

Løft dit look med støvletter

Trænger dit outfit til et pift, er støvletter den perfekte sko. De lægger sig bedre til tøjet end støvler, fordi du ikke skal besvære dig med at stoppe buksebenet ned i dem eller drapere nederdelen over dem. De er samtidig mere tilbagelænede end støvler, men alligevel mere dressed-up end sneakers. Støvletter er også den perfekte efterårssko, når termometeret endnu ikke er styrtdykket, og der er brug for boots. Og når det sker, findes der jo også varmforede støvletter til dig, som ikke vil give køb på elegancen!

Tidens støvletter

Støvlettens historie følger en del af kvindernes historie. Støvler er en gammel sang, men oftest var det en mands fødder, de klædte, og det var først i 1800-tallet, at kvinderne kom med på den galej. Det blev mode at have høje snøringer i støvlerne. Da 1900-tallet gav plads til, at kvindernes kjoler blev kortere, og støvlerne blev synlige, begyndte man at eksperimentere med deres udtryk. Støvletterne var med deres hæle og korte skaft en simplere sag rent materialemæssigt, og de blev hurtigt populære.

Pas på dine støvletter

Støvletter har som alle andre sko brug for omsorg, hvis de skal holde længe og tage sig godt ud på alle måder. Lædersko bør altid imprægneres, inden du bruger dem, og derefter igen og igen fra tid til anden, så de kan blive ved med at afvise vand og snavs. Bliver dine støvletter beskidte, anbefaler vi, at du tørrer dem af med en våd klud eller giver dem en tur med skobørsten, alt efter materialet. Sæt dig ind i plejerådene for dine støvletter og deres materiale, for så ved du, hvordan du giver dem lige det, de trænger til.

Brandos har støvletter fra de kendte mærker

På Brandos har vi støvletter af alskens slags. Med eller uden hæl, med plateau, i et farvevæld og en materialemangfoldighed. Vi har støvletter fra svenske Vagabond, tyske Tamaris eller Esprit og fra så kendte mærker som Tommy Hilfiger. Her bugner de virtuelle hylder af støvletter, der passer perfekt til netop dig. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde støvletter fra både budgetmærker og high fashion mærker, så du finder alt fra Ten Points til Rodebjer på vores lager. Og når sæsonen slår om, er det oplagt at unde sig selv et par fede støvletter.
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×