Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

Superfit sko til små fødder

Superfit er en østrigsk producent af børnesko med mere end 50 års erfaring af at lave praktiske og holdbare børnesko. Det særlige ved Superfits sko er, at deres sko tage hensyn til den stabilitet fødderne behøver for at udvikle sig under den tid barnet lærer sig at gå. For ældre børn er skoene specielt konstruerede til at støtte barnets fødder og holde til hårdt slid. For at Superfit sko skal opfylde disse krav, er de udviklet sammen med ortopeder og læger, og de fortsætter med at arbejde på nye videnskabelige fremskridt i deres design af Superfit sko.

Superfit børnesko som "ånder"

Superfit sko bruger Gore-Tex materiale, der gør skoene vandtætte samtidig med at det tillader barnets fødder at ånde. Gennem Gore-Tex teknologien kan børnenes fødder holdes varme og tørre hele dagen, uanset om de leger i sne eller regn!

Køb Superfit sko online

Hvis du ønsker at købe Superfit sko online til dit barn så har Brandos masser af søde og funktionelle modeller til små piger og drenge.
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×