Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

Teva sko og den perfekte sportssandal

Teva startede med Grand Canyon River guiden Mark Thatcher. På hans guidede båd ture var der mange som fik nok af deres gennemblødte sneakers og ville have hans flip-flops i stedet. Men Mark syndes ikke rigtigt at flip-flopsen egentlig klarede terrænet. I 1984, udviklede han den første prototyp - sportssandalen. Det fungerede perfekt i terrænet. Han begyndte at sælge dem til venner og kolleger. Han kaldte dem Teva, som på hebraisk betyder natur. Snart havde han brug for hjælp med at øge produktionen. I 1985 begyndte han at samarbejde med Deckers Outdoor Corporation, som bragte Teva til hele verden. Teva sandalen, som er hård nok til terrænet, mens det er let, hurtigt og bekvemt, gjorde succes. I dag er Teva et af verdens stærkeste udendørs mærker.

Køb Teva sandaler online

Vist er sportssandaler praktiske! Find dine Teva sandaler hos os på Brandos vi har Teva sko til både herrer og damer. Velkommen.
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×