×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
23.09.2020: Vores leverancer fortsætter som sædvanligt, 1-4 arbejdsdage
OUTLET30-70%

Tøfler Og Hjemmesko

608 resultater
Side 1 af 11

Tøfler og hjemmesko - et spørgsmål om perspektiv

Kategorien tøfler og hjemmesko dækker over et bredt udvalg af modeller, og her hos Brandos finder du alt fra klip-klappere til deciderede sandaler. Vi har det, du skal bruge for at føle dig komfortabel både inden- og udendørs. Tøfler og hjemmesko betyder noget forskelligt fra person til person. For nogen er det slet og ret en træsko, for andre er associationen på tøfler og hjemmesko en slags indendørs sko med remme. Derfor har vi sørget for at tilføje enhver sko, der kan bruges som tøfler og hjemmesko i kategorien, så du kan finde præcis det, du leder efter, når du går på jagt efter tøfler og hjemmesko. Vi har nemlig både bløde fåreskindsfutter, Birkenstocksandaler og Crocs samt meget andet.

Tøfler og hjemmesko rent historisk

Vores fødder har nydt godt af tøfler og hjemmesko længe i vores del af verden og særligt i store dele af Asien, hvor det i århundreder var fint at bære tøfler og hjemmesko (nok fordi at de signalerede, at man ikke behøvede at arbejde for at opretholde det gode liv). I den vestlige verden er tøfler og hjemmesko vokset i popularitet i takt med, at vi har fået mere fritid. Tøflerne og hjemmeskoene blev i begyndelsen udelukkende brugt i hjemmet, men de har efterhånden gjort deres indtog i arbejdslivet, hvor de ofte ses på fødderne af folkeskolelærere eller sygeplejepersonale, som kan nyde godt af de komfortable og ergonomiske indendørs sko i løbet af en lang arbejdsdag.

Selv tøfler og hjemmesko har brug for pleje

Nøjagtigt som enhver anden sko trænger tøfler og hjemmesko til en kærlig hånd i ny og næ. Tjek plejeanbefalingerne, når du får nye sko, så du kan give dem den bedst mulige omsorg. Skal dine tøfler eller hjemmesko bruges udendørs, er det en god ting at imprægnere dem, så de kan modstå snavs og fugt. Selv så simpelt et fodtøj som klip-klappere har godt af den rigtige pleje. Her kan du sørge for at holde dem rene for snavs og opbevare dem, så de holder formen og ikke udsættes for store udsving i lys og temperatur.

Tøfler og hjemmesko set i et modeperspektiv

Hvem husker ikke, da Crocs gjorde deres indtog i begyndelsen af dette årtusind? Tøflernes og hjemmeskoenes plads inden for mode har eksisteret både før og efter Crocs, og i dag er Birkenstock-typen blevet yderst populær. Noget, enhver der kan lide at have afslappede fødder, kan glæde sig over. Her hos Brandos finder du selvfølgelig tøfler og hjemmesko fra mærker, der specialiserer sig i skotypen, som netop Birkenstock og Crocs, men også fra andre mærker med andre kerneprodukter som svenske Kavat og Shepherd (som producerer de skønneste fåreskindsfutter til aftnerne i sofaen). Og selvfølgelig har vi klip-klappernes regerende dronning, Havaianas!

Vis mere...Visa mindre...

608 resultater