Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

Tretorn støvler til skandinavisk friluftsliv

Tretorn Virksomheden blev grundlagt af Henry Dunker i Helsingborg i slutningen af 1800'talet, Tretorns støvler og sko er inspireret af skandinavisk friluftsliv. Tretorn har lang erfaring i fremstilling af gummistøvler og sko, hvilket betyder at produkterne har en garanteret høj kvalitet. Tretorns støvler værdsættes af folk, der sætter pris på den praktiske og funktionelle støvle. Mennesker der trives udendørs og har et rigt friluftsliv er den målgruppe som Tretorn gummistøvler og sko primært rettet sig mod.

Tretorn til enhver lejlighed

Der findes en bred variation blandt Tretorns støvler og sko. I det stor udbud kan du finde Tretorn sko og støvler til alle lejligheder, både til friluftslivet og til haven såvel som en dag i byen. Tretorn har bl.a. vandringsstøvler til vildmarkslivet, vinterstøvler med for som både holder fødderne tøre og varme og dejlige gummistøvler i klare farver.

Køb Tretorn støvler online

Hvis du også ønsker at købe et par Tretorn sko eller gummistøvler online, så har Brandos mange modeller for børn, damer og herrer.
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×