Menu

Mine valg: Rens alt×
UNDRER DU OVER NOGET?
Ring til os på 69 96 03 72
Send en mail til kundeservice@brandos.dk


Fav
0
Kassen
Søg efter favoritskoene her!
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
×
Hvad skete der nu?
Der skete noget mærkeligt, genindlæs siden og prøv igen
×
>Opa! Der sad den.
Skoene ligger i varekurven nu. Her finder du kassen.
×
>Whoopsiedaisy!
Der skete en fejl. Skoene kunne ikke lægges i varekurven. Måske var det en anden som snuppede det sidste par, frem for øjnene på dig.
Mine valg:
Rens alt×

UGG støvler og sko i fåreskind

UGG støvler er en lav og blød støvle, som er varm og behagelig. UGG Australien er den mest kendte producent af UGG støvler. UGG Australien støvler er lavet af ruskind af høj kvalitet med for af blødt fåreskind. Fårskindets naturlige egenskaber gør, at UGG støvler holde dine fødder varme, mens luften kan cirkulere. Vil du have varme tær, så er UGG støvler noget af det bedste, du kan have på dig!

Varme UGG støvler - fra surfwear til modestøvle

UGG støvler kommer oprindeligt fra Australien, men spredte sig senere til Californinen. I Californien blev UGG støvler fra begyndelsen populære blandt surfere, som brugte deres UGGs på stranden til at varme fødderne i efter det kolde vand. I de seneste å, er UGG støvler blevet populær blandt Hollywood-berømtheder og blandt almindelige folk som skønne hverdagsstøvler. UGGs kan du have på både i byen og på landet, og er perfekte til at varme fødderne i om vinteren eller en kølig sommer aften.

Køb Uggs

Aldrig mere kolde fødder! Find din UGGs hos Brandos, vi har UGG støvler og UGG sko i flere farver - både i den høje og i den lave model.
Hov!
Der gik noget galt med din søgning.
Rens alt×
Når du surfer her, tillader du cookies.×