Varmeforet

1.000 resultater

Varmforede sko giver varme fødder i kulden

Når vinteren og kulden kommer, er det vidunderligt med et par varmforede sko, der kan stå imod hårde vinde samt slud og sjap, når du venter på bussen eller skal mase dig igennem de høje snedriver. Varmforede sko hjælper dig med at holde kulden fra livet, så du kan føle dig varm og godt tilpas, selv i årets koldeste måneder. Her på siderne finder du varmforede sko i forskellige materialer og modeller, som er vandafvisende, behagelige og flotte. Vi har selvfølgelig varmforede sko til kvinder, mænd og børn. Klik dig rundt blandt modellerne og find dine favoritter og glæd dig til varme fødder trods minusgrader!

Varmforede sko gennem tiderne

Menneskeheden har altid været optaget af at gøre ting og sager den tand bedre. Varmforede sko er en af de opfindelser. Hvornår og hvor de varmforede sko blev opfundet, fortabersig i tidens tåger, men det er nok ikke helt skudt forbi at sige, at det skete på vores breddegrader. Varmforede sko har op gennem 1900-tallet og begyndelsen af dette årtusinde udviklet sig meget på grund af nye metoder, der hjælper med at gøre dem vind- og vandafvisende, hvilket betyder, at vi mere end nogensinde kan få glæde af smukke og varme sko.

Vær god mod dine varmforede sko

I vores del af verden salter vi ofte vores veje, så vi kan gå på dem uden at komme galt afsted - glatte veje er lig med uheld. Men salt er frygteligt hårdt for skoene, og det er vigtigt at rengøre vintersko og varmforede sko, når naturen klæder sig i sne og is. Saltet tørrer skoene ud og ødelægger dem, især hvis de er lavet af læder, som er særligt følsomme over for salt. Gør du dem rene med jævne mellemrum, holder de længere.

Nye teknikker gør slankere sko varme

Takket være tidens teknikker kan modebranchen nu også satse mere på varmforede sko, som ikke bare er praktiske, men også flotte. I dag finder du nemt lækre, moderigtige sko, som også er varmforede. Her hos Brandos finder du alt fra deciderede boots og gummistøvler med et godt for til smalle læderstøvler, der også er varmforede. Vi forhandler mange kendte kvalitetsmærker som for eksempel Shepherd, Timberland, ECCO og Vagabond.
Side 1 af 17

1000 resultater